Is jouw telefoon een reparatie waard?

Daar sta je dan met je gloednieuwe Iphone X in je handen. Was je net lekker aan het skateboarden valt je telefoon uit je handen. Geen hoesje, geen beschermfolie en kapot is je scherm. Je hebt nu net letterlijk vele euro’s laten vallen, zonde! In deze huidige tijd is het niet meer weg te denken dat je eens je telefoon laat vallen. En aangezien het scherm van je telefoon steeds makkelijker kapot lijkt te gaan, zal je af en toe deze moeten laten repareren. Aan jou de keus: is mijn telefoon een reparatie waard? Het hangt er van af natuurlijk. Hoe oud is de telefoon, werkt deze nog goed en gebruik je hem vaak.

Een barstje is snel gemaakt

Tegenwoordig heb je allemaal van die handige winkels waar je jouw telefoon aflevert en ze hem repareren waar je bij staat. Ze zijn er zo behendig in geworden dat ze binnen een poep en een scheet klaar zijn. Dus voor je er erg in hebt sta je weer buiten en kan je weer lekker whatsappen, bellen en gamen op je telefoon. En dan vergeten we Netflix nog even te noemen. Heb je problemen met je geluid of bleek je telefoon toch niet waterdicht? Laten maken die handel en je kan er weer gebruik van maken zoals vroeger. Tegenwoordig kan je ook kiezen tussen een origineel scherm of een replica. Hier kan je flink op besparen qua kosten maar je moet goed nadenken wat je zelf wilt en wat je belangrijk vind hierin.

Fix it!

Een GSM reparatie in Maassluis is zo gepiept bij die handige gasten. Je oude GSM wordt weer zo goed als nieuw gemaakt en je kan weer optimaal gebruik maken van alle functies die jouw high tech mobieltje tegenwoordig in gebruik heeft.