Jaloezieën om jaloers op te worden

Een stijlvolle manier om uw ramen te verduisteren is door jaloezieën te plaatsen. Met een subtiele trek aan het koord, opent en sluit u de verticale lamellen. Jaloezieën hoeven niet alleen functioneel te zijn; ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en dessins. Sommigen zijn zelf zo mooi dat uw buren er bijna jaloers van zouden worden.

Passend in je interieur

Strak en licht, donker en knus of kleurrijk en gezellig; voor elk interieur is wel een passende set jaloezieën te vinden. Bij jaloezieshop.com vindt u een groot assortiment betaalbare jaloezieën. U kunt er kiezen uit verschillende materialen en uitvoeringen. Voor elke uitvoering heeft u weer keuze uit een verscheidenheid aan kleuren. Zo vindt u altijd de passende jaloezieën voor uw interieur.

Verschillende materialen

Jaloezieën worden gemaakt van o.a. aluminium, kunststof, hout, bamboe en pvc. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen, waarop u uw keuze kunt baseren. Zo is aluminium licht van gewicht en praktisch in gebruik. Houten jaloezieën op maat en bamboe geven een natuurlijke uitstraling aan uw raamdecoratie. PVC en kunststof worden weer ingezet vanwege hun duurzaamheid.

Smartfit-jaloezieën

Een speciale soort jaloezieën, die het vermelden waard is, zijn de Smartfit-jaloezieën. Deze worden op maat geleverd en bestaan uit een aluminium frame waar de jaloezieën in bevestigd worden. U hoeft alleen het frame te monteren met een handige magneetmontageset of met behulp van clips. Door de slimme montagevorm zijn Smartfit-jaloezieën geschikt voor vrijwel elk soort raam. Dat zijn nog eens jaloezieën om jaloers op te worden.

Geef een reactie