Je tuin op de winter voorbereiden doe je zo!

Langzaam maar zeker komt de winter er weer aan. Als je een tuin hebt betekent dat ook dat je je tuin nog even goed moet gaan voorbereiden op dit seizoen. Je kunt je tuin immers niet het hele jaar door in de zelfde staat houden. We vertellen je graag hoe je dit het beste kunt doen, dus lees gauw verder!

Een terrashaard neerzetten

Wanneer je graag zo lang mogelijk van je tuin wil genieten is het een goed idee om de kiezen voor een van de terrashaarden van kachelsenhaardenwinkel.nl. Hiermee houd je het lekker warm in je tuin, ook al is het buiten niet zulk aangenaam weer. Heb je ook een overkapping, dan kun je werkelijk waar in alle weersomstandigheden nog buiten zitten!

Je planten voorbereiden

Sommige planten kun je gewoon zo laten staan, maar anderen moet je even goed voorbereiden op de winter. Denk daarbij bijvoorbeeld een grote rieten struiken. Die moet je even bij elkaar binden zodat ze in de koude maanden gedurende de nacht niet kapot kunnen vriezen. Zo kun je ook het volgende bloeiseizoen weer genieten van je tuin.

Spullen binnenhalen

Heb je nog veel spullen buiten staan, zoals je tuinset en andere leuke versieringen bijvoorbeeld? Dan is het een goed idee om even te kijken wat je hiervan binnen moet halen en wat er kan blijven staan. De vorst is onverbiddelijk voor bepaalde materialen, dus laat niets buiten staat wat daar niet tegen opgewassen is!