Internationale verhuizing

Je verhuizing perfect geregeld

Heb je besloten om naar het buitenland te verhuizen, dan verwacht je van een verhuisbedrijf dat alles goed is geregeld. Bij een internationale verhuizing komen veel dingen kijken, bij debresser.nl maak je gebruik van de modernste middelen. De verhuizers zijn altijd van het bedrijf zelf, ze weten dus precies wat voor specialisten ze in huis hebben om goed voor jouw spullen te zorgen. De routes die worden gemaakt zijn vaste routes, je hoeft je dus niet af te vragen waar je spullen zijn. 

De verhuizers komen in alle delen van de wereld, wekelijks worden de Benelux landen aangedaan. Maar ook Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk staan geregeld op het programma, een internationale verhuizing naar een ander land is ook een optie. Eigenlijk is er geen land waar het verhuisbedrijf niet naartoe gaat, van welke middelen er ook gebruik moet worden gemaakt. En alles wordt gedaan met eigen middelen, eigen verhuiswagens en eigen verhuizers.

Ook van een vreemd land naar Nederland

Woon je momenteel in het buitenland en wil je doormiddel van een internationale verhuizing terug naar Nederland, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Met de moderne communicatiemiddelen die er tegenwoordig zijn, kan er een goede inschatting worden gemaakt wat de kosten zullen zijn en wat er nodig is voor een verhuizing. Met een videoverbinding kunnen we de spullen zien die moeten worden vervoerd, in combinatie met je persoonlijke wensen wordt er een offerte op maat gemaakt. 

Ga je wonen in een land wat buiten de EU ligt, dan moeten er nogal wat dingen worden geregeld. Er moeten papieren worden opgesteld voor de spullen die de EU uitgaan, en het andere land binnenkomen. Verhuisbedrijf debresser.nl kun je inhuren voor het complete pakken, of dit nu in de EU is of daarbuiten. Geen zorgen over de verhuizing, maar alleen zorg hebben voor je eigen documenten. Dit voorkomt veel stress en een hoop regelwerk, vraag snel informatie hierover aan op de website. 

Internationale verhuizing

Alleen een aantal meubels verhuizen

Bij debresser.nl hoef je niet perse een complete verhuizing te doen om er gebruik van te kunnen maken, ook voor een deel van de inboedel of een kantoor kun je bij het verhuisbedrijf terecht. Ook voor enkele meubelstukken, door te combineren met andere vrachten maken zij het mogelijk om voordelig een internationale verhuizing voor je te regelen. Jarenlang regelt het bedrijf deze deel verhuizingen al, er is dus genoeg ervaring aan boord om tot een goed verloop te komen. 

Je vraagt je misschien af hoe het werkt met een videoverbinding, en dan natuurlijk voor het opstellen van een offerte. Door verbinding te maken met het verhuisbedrijf laat je de woning zien waar de spullen in staan die verhuisd moeten worden, zo kan er een inschatting worden gemaakt van de kosten. Omdat het bedrijf al jarenlange ervaring heeft met een internationale verhuizing, kan op deze manier prima een offerte tot stand komen. Zijn er na het opstellen van een offerte nog wijzigingen, of komen er meer spullen bij dan kun je dit overleggen met het verhuisbedrijf.

Geef een reactie