maximale hypotheek

Jouw maximale hypotheek berekenen?

Wanneer je een huis wilt kopen, dan dien je eerst jouw maximale hypotheek te berekenen. Dit kun je door een adviseur laten doen. Echter biedt het internet ook voldoende mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld op de website van Homefinance.nl een handige tool wat de berekening voor je doet! De gevraagde gegevens vul je in en vervolgens wijst het zichzelf met wat jij aan hypotheek kunt krijgen.

Aantrekkelijke rentes!

maximale hypotheek

Wanneer je een hypotheek wenst af te sluiten, dan is dit de tijd om te doen! De rente is namelijk een stuk lager op dit moment en dus gunstig voor jou om te gaan kopen. Dat de rentes laag zijn is wel bekend, maar wist jij ook dat dit hét moment is om jouw woning te verkopen? De gemiddelde huizenprijs over het jaar 2019 bedraagt 312.957 euro. Een flinke verschil tegenover het jaar 2013. Hier kan je het volledige artikel lezen wat duidelijk het verschil laat zien met de prijzen in de afgelopen jaren!

Ga jij een woning kopen óf verkopen?

maximale hypotheek

Vandaag de dag zijn er veel mensen bezig om een woning te kopen of verkopen. De rente is op dit moment zeer gunstig waardoor de koper sneller geïnteresseerd is in de woning. Maar ook de rente wordt tegenwoordig langer vastgezet. Zo zal je merken dat de rente in veel gevallen voor minimaal twintig jaar wordt vastgezet. Hiermee heb je voor 20 jaar de garantie dat jij kan profiteren van de scherpe rente.

Maximaal hypotheek berekenen?

Wanneer jij graag wilt weten wat jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen, dan kan je ervoor kiezen om de gevraagde gegevens op deze website in te vullen. Bij een adviseur is dit uiteraard ook mogelijk, echter zitten hier vaak kosten aan verbonden.