kantoorvloeren

Kantoorvloeren

Wilt u de sfeer en werkklimaat verbeteren op het kantoor? Wilt u meer weten over de nieuwste kantoorvloeren? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Het laten zetten van een nieuwe kantoorvloer kan namelijk veel voordelen opleveren. Wél moet er goed worden nagedacht over de type vloer, want er zijn talloze opties met elk hun eigen kenmerken en karakters. Kortom, het ligt er eigenlijk aan waar de vloer tegen bestand moet zijn: moet er rekening worden gehouden met rollende bureaustoelen op het kantoor of moet de (garage)vloer tegen een stootje kunnen, omdat er zware auto’s overheen rijden? Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van een professionele kantoorvloer! 

Voordelen

Nieuwe kantoorvloeren brengen direct een meer professionele uitstraling met zich mee. Wanneer iemand de werkplek binnenstapt is de werkvloer namelijk het eerste dat opvalt. Om deze reden is dit een fantastische kans om een goede eerste indruk te maken op de klant. Als kantoorvloeren goed zijn afgestemd en overeenkomen met de rest van de kantoor kan er worden gesproken van een akoestische verbetering van de werkomgeving. Dit geeft zowel de klanten als medewerkers een fijn gevoel, wat kan leiden tot ‘fijne’ resultaten. Vaak komt het voor dat werknemers door deze akoestische verbetering een positieve gevoel over het bedrijf uitstralen aan de buitenwereld via social media. Deze verbetering van het imago is uiteraard altijd welkom! 

Snelle installatie 

Tegenwoordig kost het weinig tijd om kantoorvloeren te laten installeren. Dit komt omdat het mogelijk is om de kantoorvloeren gefaseerd te laten plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om twee type vloeren te installeren: technische vloeren en sfeer- en designvloeren. De designvloeren zijn vooral mooi, maar zeker ook sterk. De technische vloeren hebben een meer functionele functie. Deze vloeren moeten vooral tegen een stootje kunnen.