vloer

Keramisch parket van Totaaltegel voor een warme uitstraling in huis

Het uitkiezen van een vloer is misschien wel de belangrijkste keuze voor je nieuwe interieur. Wil jij graag eens voor iets anders gaan dan kliklaminaat of vloerbedekking? Kijk dan eens naar keramisch parket van Totaaltegel. Je zult dit soort vloer ongetwijfeld bijna nergens tegenkomen.

stenen vloer

Warm en chique

Een keramisch parket geeft een warme uitstraling aan elke ruimte. Toch straalt het ook luxe uit. Het voordeel van keramiek parket in vergelijking tot een houten vloer is het onderhoud. Een keramische vloer onderhouden is zoveel makkelijker dan een houten vloer. Het vlekt minder snel, je kunt het goed dweilen en het is net als veel andere tegels ook gemakkelijk te stofzuigen. Kermarisch parket is tevens perfect voor huizen waar veel huisdieren wonen. Honden- en kattenharen verwijder je in een handomdraai. 

vloeren

Andere opties

De keramische vloer komt met een prijskaartje, maar deze is het voor velen meer dan waard. De vloer is namelijk ook duurzaam en je bespaart geld aan het onderhoud. Vind je dit toch een beetje te duur of wil je gewoon voor een andere uitstraling gaan? Dan zijn er nog meer tegels om uit te kiezen. 

Een andere populaire soort zijn de tegels van natuursteen. Natuursteen is wat groffer en rommeliger, maar dat is precies waarom veel mensen het zo’n mooi materiaal vinden. Natuursteen heeft veel overeenkomsten met de keramische vloer: je kunt het goed onderhouden en het geeft een warme uitstraling.