keukenzaak capelle ad ijssel

Keukenzaak Capelle ad Ijssel en andere Woonwinkels

Ben je op zoek naar een keukenzaak Capelle ad Ijssel? Of een andere woonwinkel in de omgeving van Rotterdam? Dan zal je vast iets aan dit artikel gaan hebben. Ik ga namelijk een aantal leuke woonwinkels in de omgeving van Rotterdam benoemen. Handig voor wanneer je gaat verhuizen naar de omgeving van Rotterdam, of jij jouw huis wilt verbouwen.

keukenzaak capelle ad ijssel

Keukenzaak in Capelle ad Ijssel

In Capelle ad Ijssel kun je voldoende keukenzaken vinden. Met de nieuwe keuken gaat het dus wel goed komen. Zo kun je aan de Lylantse Baan 3 de Keukendepot vinden, ze hebben een ruim aanbod aan keukens in diverse soorten en maten. Aan de Cornusbaan 59 is de Eigenhuis Keukens te vinden, ook een hele mooie zaak. Daarnaast is aan de Schinkelse Baan 10 de Superkeukens te vinden, en aan de Schinkelse Baan 17B de KeukenStore.

Woonwinkels in Rotterdam

Wil je liever in Rotterdam zelf gaan winkelen? Dan is er ook genoeg keuze. Aan de Mariniersweg 24 kun je Joop Puur Wonen vinden, daar kun je ook terecht voor interieuradvies. Je kunt er verf en behang kopen, maar ook vloeren en meubels. Een zeer hippe winkel in Rotterdam is de Homestock, deze zaak kun je vinden aan de Pannekoekstraat 72A – 74A. Je kunt er terecht voor meubels voor de woonkamer, maar ook voor de keuken en eetkamer. In de winkel werken medewerkers die jou stijl advies kunnen geven. Personal shopping voor een uur? Dat kan ook in Homestock! En het is voor een uur geheel gratis. Wil jij jezelf het gemakkelijk maken? Ga dan naar de Woonmall Alexandrium, dit is een grote woonboulevard met 55 winkels. Je kunt er eigentijdse meubels vinden, decoratie, maar ook verlichting. Alles onder één dak!

Geef een reactie