Laat de zon geen schijn van kans binnen jouw bedrijfspand!

Die hete zomers waarbij de temperaturen binnen jouw bedrijfspand hoog oplopen ben je vast zat! Zeker doordat het klimaat een verandering doormaakt kunnen we steeds meer warme zomers verwachten. Daardoor lopen de temperaturen tegenwoordig zelfs op boven de 35 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat werken in deze temperaturen ook steeds moeilijker wordt. Hierdoor is het belangrijk om een airco aan te schaffen of te kiezen voor een goedkoper alternatief in de vorm van zonwerende raamfolie. We vertellen je er graag meer over.

Voor zowel bedrijfskantoren als woningen

Zonwerende raamfolie wordt over je ruiten geplakt. We raden je altijd aan om een professionele partij hiervoor te kiezen. Er zijn toch een hoop mensen die dit voor hun eigen huis zelf regelen. Maar voor bedrijfspanden raden we aan om dit uit te besteden. De echte professioneel zorgt ervoor dat er geen lelijke bubbels achter blijven. Daarnaast wordt alles netjes erop geplakt en kan je ervan uitgaan dat je topkwaliteit krijgt.

Hoe werkt de folie?

In de folie zijn kleine stukjes metaal verwerkt. Deze stukjes metaal bieden warmtewering en zijn inkijkwerend. Afhankelijk van het aantal stukjes metaal kan je jouw raamfolie kiezen. Hoe meer metaaltjes hoe moeilijker het is om doorheen te kijken. Dus dit is compleet afhankelijk van wat je zoekt. Wil je volledige geblindeerde ramen of kies je voor een lichte tint. De professional zoekt dit graag met jou uit.

Wat zijn de kosten?

De kosten van zonwerende raamfolie zijn heel erg verschillend. Uiteindelijk is het heel erg afhankelijk van de kwaliteit die je nodig hebt, hoe veel metaaltjes er in de folie zitten en is het afhankelijk van de grote van jouw bedrijfspand. Daarnaast bepaalt ieder bedrijf zijn eigen uurtarief. We adviseren je altijd een goed vergelijk te maken. Uiteraard is een lokale partij het makkelijkst.

Geef een reactie