Zonwering

Liever geen zon in huis? Zonwering is de oplossing!

Zonwering is de ideale oplossing wanneer je de warmte enigszins wilt buitenhouden en liever geen zon op je gezicht of tv hebt. Naast deze praktische voordelen, kunnen ze bovendien een ware toevoeging zijn aan ieder interieur. Benieuwd welke zonwering het beste bij jou en je woning past? Ontdek dan snel meer over de verschillende soorten zonwering.

Jaloezieën

Vandaag de dag zien we jaloezieën steeds vaker terug. Het zijn horizontale stroken die je eenvoudig met een koord kunt draaien en optrekken. Op die manier kun je zelf bepalen hoe de lichtinval is en tot hoever je het raam wilt bedekken. Ze zijn meestal verkrijgbaar in hout, kunststof en aluminium. Hierdoor is er voor ieder interieur wel iets geschikts. Bovendien kun je vaak ook kiezen uit verschillende ladderbanden en zijn er verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van zonwering nabij Zwolle? Ga dan vrijblijvend langs bij de specialisten van Unie Techniek!

Plissé Gordijnen

Shutters

Ook shutters zijn een populaire vorm van zonwering. Deze draaibare lamellen passen namelijk op vrijwel ieder raam en beperken het warmteverlies van je woning. Shutters kunnen namelijk helemaal dicht waardoor de warmte niet via het raam naar buiten kan. Tegelijkertijd profiteer je daardoor ook van een stukje privacy. Shutters zijn beschikbaar in hout, kunststof en aluminium.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn wellicht de meest gangbare vorm van zonwering. Ze bestaan al oneindig lang en passen bovendien in ieder interieur vanwege hun neutrale uitstraling. Voldoende lichtinval, een leuke prijs en eindeloze mogelijkheden zijn slechts een kleine greep uit de vele voordelen van rolgordijnen.

Rolluiken

Wil jij naast een beetje privacy ook graag een heerlijke koele woning? Dan zul je van een stel goede rolluiken geen spijt krijgen. Rolluiken bieden een sterke inbraakpreventie en isoleren daarnaast ook zeer goed. Ze zijn volledig op maat te maken en kunnen voor ieder raam geplaatst worden.

Screens

Wil je de zon buiten houden, maar liever niets in huis plaatsen? Dan bieden screens de perfecte uitweg. Screens zitten aan de buitenkant van de woning en nemen nauwelijks ruimte in beslag. Ze openen en sluiten namelijk verticaal waardoor er niets uitsteekt. Bovendien zijn screens volledig naar wens en op maat te verkrijgen. Dat maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een ware aanwinst voor het aanzicht van jouw woning.