dekbedovertrek

Maak de slaapkamer compleet

De slaapkamer is niet compleet zonder een mooi dekbedovertrek, de kamer kan nog zo mooi zijn een overtrek voor je bed bepaald net dat beetje extra wat de goede sfeer aan de slaapkamer geeft. Bij smulderstextiel.nl hebben ze voor iedere slaapkamer het bijpassende dekbedovertrek. Of je nu houdt van dieren houdt of planten, het assortiment is zeer uitgebreid en je vind er wat je zoekt. Modern of klassiek, kies wat er past bij jouw slaapkamer.

Materiaal van je overtrek voor je bed

Niet alleen hoe het dekbedovertrek eruit ziet is belangrijk, ook het materiaal is van groot belang.  Je moet de hele nacht onder je dekbed liggen, heb je niet het goede materiaal dan gaat dit ten koste van je nachtrust. Kies een materiaal waar jij je prettig bij voelt, waar je comfortabel onder ligt, ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen.Katoen is bijvoorbeeld zacht en geschikt om het hele jaar op je bed te leggen, zijden geeft een gevoel van luxe en is koel wanneer het warm is in de zomer.

Voor winter en zomer geschikt

Een dekbedovertrek van smulderstextiel kan geschikt zijn voor zowel de winter als de zomer. Een dekbedovertrek van flanel is heerlijk warm in de winter, voelt ook zeer comfortabel aan door het donzen laagje. Flanel houdt tevens de warmte vast van je lichaam, heb je het veel koud in de nacht dan is dit materiaal een uitstekende keuze voor jou. Zo zijn er voor iedereen geschikte materialen naar wens, waar de een zacht lekker vind is voor de ander lekker koel geschikt.