Zeskantbout

Maak van uw garage een werkplaats

Een eigen werkplaats in of rond het huis is wel een beetje de droom van elke man. Lekker klussen aan het huis of andere projectjes en jezelf even terugtrekken van het gezinsleven. De garage of schuur is hiervoor een perfecte plek, alleen moet deze dan nog wel omgetoverd worden tot de perfecte werkplaats. Andriez is een nieuwe speler op de markt van gereedschap en werkplaats inrichting, waar alles te koop is om uw nieuwe werkplaats in te richten. Zowel qua inventaris, als qua voorraad. U kunt het gereedschapsaanbod van Andriez hier bekijken.

gereedschap kopen

Wat moet ik aanschaffen, inrichting

Er valt uiteraard niet direct een sluitend antwoord te vinden over wat u moet aanschaffen voor uw werkplaats. Dit hangt namelijk van vele factoren af, zoals de grootte van de ruimte welke u ter beschikking heeft, uw budget, en de klussen welke u wilt doen. Maar er zijn wel wat basis elementen welke elke werkplaats nodig heeft. Dit start met een goeie werkbank waarop u een groot deel van uw klussen kan doen. Een wandpaneel hierboven waaraan u uw meest gebruikte gereedschap kunt hangen en een bankschroef zijn hierbij handig. Dit gereedschap bestaat uit het standaard handgereedschap zoals schroevendraaiers, hamers, zagen, tangen en ook uit het elektrische gereedschap zoals decoupeerzagen en boren. U zou dit elektrische gereedschap eventueel ook kunnen vervangen door pneumatisch gereedschap. Naast dit gereedschap zijn klemmen en mallen erg handig, en nog wat rest gereedschap en accessoires voor het elektrische gereedschap.  Als u dit allemaal aangeschaft heeft bent u klaar om te werken.

Kabelklem wit

Wat moet ik aanschaffen, voorraad

Een beetje voorraad is wel handig voor een werkplaats. U wilt niet voor elk project heen en weer naar de bouwmarkt moeten, maar het liefst lekker alles in huis hebben. Slim inkopen is hiervoor belangrijk. Gelukkig zijn hiervoor veel basis setjes tegen een laag bedrag te koop. Zoals sets welke vele maten schroeven en spijkers bevatten, waardoor u daarvan direct voor jaren genoeg heeft voor een paar tientjes. Maar ook wat veelgebruikt hout, lijm, elektriciteitsdraad etc. zijn erg handig om in voorraad te hebben. Voor maar een paar honderd euro heeft u voor jaren genoeg voorraad, en hoeft u zelden meer naar de bouwmarkt voor een project.