Met deze drie kruiden blijf je fit en vitaal

Vanwege de maatregelen tegen het Corona virus is besloten om de sportscholen wederom te sluiten. Was je net zo lekker bezig om die Corona kilo’s van je lijf af te trainen wordt je in de weg gezeten door het kabinet. De maatregelen zijn natuurlijk begrijpelijk maar daardoor niet minder vervelend. Om er voor te zorgen dat jij in deze tijdelijke sportschool stop toch fit en fitaal blijft hebben wij enkele kruiden geselecteerd die jij in huis moet halen. Lees hier waarom iedereen in deze periode Kurkuma, Gember en granaatappel moet aanschaffen.

Kurkuma

Kurkuma staat bekend als het geneesmiddel uit de natuur. Zij heeft haar faam te danken aan het krachtige ontstekingsremmende werking. Kurkuma past uitstekend in een detox kuurtje. Ook wanneer je vaak ontstekingen hebt is kurkuma iets wat je niet in huis kunt missen.

Granaatappel

Granaatappel staat bekend als een krachtige antioxidant. Het guarana poeder in je sap geeft je natuurlijke energie. Het is de ideale vervanger voor koffie of die vele blikjes energie drank die je per dag drinkt. Mensen met een cafeïne verslaving wordt vaak aangeraden granaatappel shots te kopen en te drinken als vervanger van deze verslavende stof.

Gember

Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor maag en darmen. Ook zorgt dit kruid ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Gember zorgt er voor dat voedingsstoffen tot wel 200% beter worden opgenomen. Ook gembershots zijn steeds meer in opkomst. In een gembershot wordt de gember wortel koud tot sap geperst. Per shotje neem je dus een hoge concentratie gember. Gember wordt ook vaak gesneden en als thee gedronken wanneer men erg verkouden is. In deze tijden van Corona is het dus geen overbodige luxe om wat extra gember in huis te hebben.

Geef een reactie