Op maat gemaakt

Meubels op maat maken voor een bijzonder meubelstuk

Meubels op maat maken geeft je de mogelijkheid om een meubelstuk te laten maken dat helemaal gemaakt is naar jouw wensen. Jij bepaalt, samen met de meubelmaker, het ontwerp. Dus de houtsoort, afwerking, stijl, maten, je kunt alles zelf bepalen. En zo creëer je een unieke tafel of kast die perfect in jouw interieur past. 

Meubels op maat maken voor afwijkende wensen

Meubels op maat makenKun je niet slagen in het doorsnee aanbod van woonwinkels? Heb je een eigen specifieke stijl maar kun je die nergens terug vinden? Of wil je juist afwijkende maten die niet te krijgen zijn in de meubelwinkels? Dan zijn meubels op maat maken een goede oplossing. Zo weet je zeker dat je een meubelstuk krijgt naar jouw wensen. Bijzondere meubels waar nooit op uitgekeken raakt. Juist omdat ze zo goed passen bij jouw wensen. Je kunt daardoor beter iets meer uitgeven aan maatwerk dan minder geld aan een meubelstuk dat het net niet helemaal is.

Maak een afspraak met een meubelmaker

Maatwerk kastMisschien heb je al voorbeelden van wat je wilt, of heb je ideeën in je hoofd. In dat geval is het slim om eens met een meubelmaker aan tafel te gaan zitten. Een professionele meubelmaker kijkt vanuit zijn vakgebied naar jouw ontwerp en kan je advies geven over de mogelijkheden. Heb je wat minder goed in je hoofd wat je precies wilt? Ook dan kan een meubelmaker je helpen door de juiste vragen te stellen. Uiteindelijk kom je tot een goed ontwerp dat past bij jouw wensen en wat praktisch uitvoerbaar is.

Je kunt zelf je houtsoort kiezen. Misschien is niet elke houtsoort even geschikt voor jouw ontwerp of je budget. De meubelmaker kan je hierover adviseren. De keuze voor het hout bepaalt onder andere de prijs van het meubel, maar ook de stijl en de uitstraling.