Mammoet-Tafels

Meubels van oude eiken planken

Bent u vol van duurzaam materiaal en het hergebruiken van materiaal? Als u dan een meubels nodig heeft kunt u het beste naar Mammoet Tafels. Dit bedrijf maakt namelijk meubels van oude eiken planken die afkomstig zijn uit oude wagons. Ze zorgen ervoor dat het hout maximaal wordt hergebruikt en maken er de mooist mogelijke meubels van. Mammoet Tafels wordt daarom ook altijd als zeer zeer uniek beschouwd in tegenstelling tot andere bedrijven. Verder kunt u ook nog de tafel helemaal zelf samenstellen als u een model wel mooi vindt, maar de kleuren niet. Want bij Mammoet Tafels heeft u een beschikking over meerdere kleuren hout die kunnen worden verwerkt in meubels.

houthandel

Mijn ervaring met Mammoet Tafels.

Mijn ervaring met Mammoet Tafels is zeer goed. Ik vind het belangrijk dat er veel dingen worden hergebruikt en dat de wereld duurzaam leeft. En ik had een paar nieuwe houten meubels nodig omdat de oude goed aan het verouderen waren. Na deze ingeleverd te hebben bij de lokale kringloop ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die meubels leverde van duurzaam of hergebruikt hout. Zo ben ik na een tijdje op internet zoeken uitgekomen op Mammoet Tafels via vele positieve reviews. Na te kijken op de website ben ik zeer gemakkelijk uitgekomen op de meubels die ik wou. Ik ben een paar dagen later naar de zaak zelf gegaan en heb daar de meubels die ik zag besteld. Deze kwamen zonder schade binnen en zien er niet anders uit als in de showroom.