Mobiele airco’s

Mobiele airco’s: meest toegankelijke manier om een ruimte te verkoelen

De vraag naar aircoolers en vaste en mobiele airco’s is de afgelopen jaren duidelijk toegenomen in Nederland. Vooral mobiele airco’s blijken een grote populariteit te genieten. Dit valt niet los te zien van het feit dat deze gunstig geprijsd zijn als je ziet welk effect ze kunnen bewerkstelligen. Als je het niet erg vindt dat je airco niet vast zit geschroefd aan de muur of het plafond is een mobiele airco duidelijk de beste keuze. Interessant hieraan is hoe dan ook dat een mobiele variant wieltjes heeft en dus in principe in elke gewenste ruimte in te zetten is.

Extra luxe gewenst? Neem dan een airco met app

Wanneer je kiest voor een mobiele airco met ‘alleen’ een koelfunctie en wieltjes als belangrijke kenmerken, dan heb je in principe gewoon een apparaat dat doet wat ie moet doen. Echter kan het natuurlijk geen kwaad om, als je de investering toch doet, voor wat extra luxe te gaan. Fabrikanten van mobiele airco’s vinden dat kennelijk ook, want heden ten dage zijn er ook airco’s op de markt die je met je smartphone kunt bedienen. Zo kun je de airco al voordat je de ruimte betreedt activeren. Je komt dan later de ruimte binnen die vooraf al gekoeld is. Hiervoor dien je uiteraard wel eerst de bijbehorende app op je telefoon te downloaden en installeren. 

Mobiele airco’s

Andere handige extra functionaliteiten

Een andere handige functionaliteit van een mobiele airco bovenop de basisfunctie is bijvoorbeeld een timerfunctie. Hiermee kun je precies instellen hoe lang het apparaat tot welke temperatuur moet verkoelen. Vooral ’s nachts is dat handig, want zo hoef je niet jezelf te wekken om een temperatuursverandering te realiseren. Praktisch zijn ook functies waarmee je de lucht kunt laten verschonen of vochtiger of juist droger kunt laten maken.

Geef een reactie