Philips Hue verlichting in huis

The Internet of Things waarbij apparaten met de nodige artificiële intelligentie worden uitgerust, opent natuurlijk een wereld van mogelijkheden. De Philips Hue verlichting in huis is hier een perfect voorbeeld van. Slimme verlichting die meedanst op het ritme van jouw leven en die niet alleen bijdraagt aan je levenscomfort maar ook aan de balans, de behoeften en zelfs het geluk in je leven. Met Philips Hue verlichting in huis heb je altijd de perfecte verlichting. Of het nu bij valavond is of tijdens de moeilijkste momenten van de dag zoals het ontwaken.  En toen was er licht…

Eenvoudige installatie voor elk plekje in huis

Bij slimme verlichting in huis denken we meteen aan de doembeelden van opengebroken muren en meters van nieuwe bekabeling. Maar wees gerust, met Philips Hue verlichting in huis mag je deze doembeelden voor eens en altijd in het oude doosje van vergeten dia’s opbergen. Philips bedacht immers een systeem van slimme verlichting waarbij niet alleen eenvoud in gebruik maar ook eenvoud in installatie een prominente plek kregen. Zo neemt het installatieproces slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Wis je trouwens dat de Philips Hue verlichting in huis veel verdergaat dan de klassieke plafondlamp? Philips zorgt voor de mogelijkheid tot het creëren van een netwerk van slimme verlichting. Van de plafondlampen, wandlampen en inbouwspots in huis tot de grondspots en hanglampen buiten. Alles netjes op elkaar afgestemd en alles regelbaar vanuit de Philips Hue app.

Philips Hue verlichting in huis voor een wereld van verlichtend verschil

Wat Philips Hue verlichting in huis zo bijzonder maakt, zijn de mogelijkheden om je ganse verlichting een gepersonaliseerd tintje mee te geven. Terwijl dochterlief graag in romantische sferen bij zacht roos licht vertoeft, heb jij misschien net een zachte maar heldere witte kleur nodig om de letters van je favoriete bestseller te kunnen lezen,… Dankzij de Philips Hue app valt je volledige verlichting en verlichtingspatroon tot in de puntjes te regelen. Zelfs het bedienen met de stem behoort tot de mogelijkheden dankzij het geïntegreerde spraakherkenningssysteem dat met elke bekende spraakassistent overweg kan.