Radiatoren: verschillende merken

Radiatoren heb je in allerlei formaten en soorten, maar ook heb je verschillende merken. Hieronder kun je een overzicht vinden met een aantal merken die bekend zijn.

Henrad

Eén van bekende radiatoren merken is de Henrad. Dit is een merk dat is begonnen met het ontwerpen van plaatstalen radiatoren. Nu nog steeds is dit een topmerk en daarnaast is het ook nog eens de meest energiebesparende radiator op de markt. Deze is inmiddels ook te verkrijgen als een design radiator voor als je een moderne uitstraling wilt in je interieur. Dit is nog eens een win-win situatie met design én energiebesparing.

Thermrad

Naast de Henrad heb je ook de Thermrad. Dit merk staat bekend om de kwalitatieve designradiatoren en dus straalt het één en al stijl uit, maar creëert het ook een sfeer in de ruimte waar je het wilt plaatsen. Deze bestaan onder andere uit verticale radiatoren, maar ook horizontale en ook nog eens radiatoren die je in de badkamers kunt plaatsen. Wat ook belangrijk is om te weten dat kwaliteit en betaalbare prijzen hand in hand gaan met dit merk, dus waar wacht je nog op?

Jaga

Ook heb je onder de radiatoren het merk Jaga. Dit merk is enorm gericht op het verminderen van milieuvervuiling en dus erg gunstig om energie te besparen. Niet alleen zijn zij gefocust op radiatoren om te verwarmen, maar ook leveren zij koelingen en ventilatie. Daarnaast bestaat het uit verschillende soorten radiatoren. Zo heb je het standaard model, maar heb je ook bijvoorbeeld design radiatoren. Aan de hand van de capaciteit die je wilt en de ruimtes waarin je de radiatoren wilt plaatsen, zit je zeker goed met dit merk en het uitgebreide aanbod.

Geef een reactie