boerderij

Renovatie van uw stal?

Kok Dak & Wand is gespecialiseerd in het dak- en wandbekleding. Door ruime ervaring en een goede werkwijze zorgt Kok Dak & Wand voor een efficiënt bouwproces. Tevens adviseren we de klant van A tot Z over wel of geen isolerende materialen en bijbehorende accessoires zoals loop- en overheaddeuren, goten en ramen.

Bekijk ook: 

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen kunnen zorgen voor een beter geïsoleerd pand. Tevens zijn het mooie panelen en zijn ze in vele kleuren en vele profielen beschikbaar. Verder hebben de sandwichpanelen als voordeel dat ze op maat gemaakt kunnen worden, gemakkelijk te monteren zijn, ze isoleren goed en het voorkomt naden in het dak. 

Damwandprofielen

Deze profielen zijn niet geïsoleerd. Damwandprofielen zijn in diverse profiel verkrijgbaar. De onderkant kan Kok Dak & Wand eventueel van anti druppel vilt voorzien. Deze profielen worden vaak gebruikt in open ruimtes. 

Golfplaten

De welbekende golfplaat is een veelgebruikt materiaal voor loodsen en stallen. Kok Dak & Wand levert én monteert SVK of Eternit golfplaten. De golfplaat heeft als voordeel dat het uit korte lengtes bestaat, dit zorgt ervoor dat het makkelijk te gebruiken in combinatie met lichtplaten. 

Licht- en ventilatienokken

Om licht of ventilatie in jouw pand te creëren, kun je ideaal gebruik maken van licht- en ventilatienokken. Kok Dak & Wand adviseert aan de hand van de stal, loods of bedrijfspand, wat voor jou de beste opties zijn. Hierin zijn namelijk diverse mogelijkheden, maar dit is wel afhankelijk van het pand. 

Geef een reactie