designedbydennis

Robuuste uitstraling met een epoxytafel

Ben jij ook een grote fan van een houten tafel? Het liefst met de nerven hoe dat het hout is gezaagd? Dan is een epoxytafel echt iets voor jou! Eigentijds design en bovendien geschikt voor iedere ruimte. Ook voor op kantoor kan je dit zeer zeker plaatsen! Een epoxytafel is eigenlijk een gewone tafel welke bewerkt wordt met speciaal hars. Wanneer je een vorm van rivier wilt hebben in het hout, dan wordt dit ook nog wel eens een riviertafel genoemd.

Op maat gemaakt en met liefde!

Een tafel met Epoxy wordt uiteraard geheel op maat gemaakt. De kennis en kunde hiervoor bewijst maar weer dat er ook echt met liefde aan gewerkt wordt. Het hout straalt al liefde uit en als dit geheel wordt bewerkt met epoxy kan jouw geluk niet meer op! Designed By Dennis weet jou hier alles over te vertellen. Zijn enthousiasme met het maken van deze tafels is subliem. Bovendien maakt hij het allemaal geheel op maat. Dit houdt in dat jouw ruimte altijd geschikt zal zijn voor zo’n tafel! 

designedbydennis

Epoxy kan verwerkt worden met diverse soorten kleurstof. Dit houdt in dat jij een tafel in jouw gewenste kleur kunt krijgen! Neem maar eens een kijkje op de bovenstaande website en kom erachter wat voor voordelen kunt vinden met deze tafels! Een vaste prijs voor deze exemplaren is er niet. Dit heeft te maken met het feit dat iedere tafel met de hand wordt gemaakt en altijd kan verschillen qua wensen.

Geef een reactie