BH kopen

Shoppen in de stad? Dit moet je zeker doen!

Een dagje shoppen in de stad. Voor de één is het een regelrechte verschrikking, zeker met de intense opkomst van online winkelen. Maar voor de ander is een dagje shoppen in de stad een heerlijk momentje om even tot rust te komen. Zelf ben ik het laatste type mens, ik ben namelijk gek op shoppen in de stad. Het maakt voor mij ook niet uit of ik alleen ga shoppen of dat met vriendinnen doe. Ik kom even lekker helemaal tot rust. Even geen last van kinderen of mijn man. Ik kan me het nog goed herinneren, shoppen met hem was altijd een flinke klus. Slenterend gingen we de stad door en bij een bh kopen sloeg bij hem de verveling al toe. Dat doen we dus maar niet meer, ik vul lekker zelf mijn dagje shoppen in. Wat ik allemaal doe en wat jij ook zeker moet doen?

Inspannen en ontspannen

Voor mij betekent een dagje in de stad aan de ene kant inspannen en aan de andere kant ontspannen. Het komt meer dan eens voor dat ik na een dagje winkelen compleet uitgeput op de bank beland. Om ook nog even tot rust te komen tijdens zo’n intensief dagje, heb ik een nieuw motto gecreëerd: inspannen en ontspannen. Ik ren nu niet de hele dag paskamer of winkel in en uit. Ik ga ook even op mijn gemakje een kop koffie drinken. Ik neem daarbij een lekker gebakje en tegen het middaguur lunch ik ook nog even extra luxe. Soms ga ik voor de ultieme vorm van ontspanning, dan duik ik na het winkelen nog even de sauna in. Compleet zen en met een volledige nieuwe garderobe kom ik dan weer thuis. Een bh kopen is sowieso iets wat ik altijd doe, maar schoenen zijn ook erg favoriet. 

Een keer iets anders

Voorheen toen ik ging shoppen, ging ik standaard naar dezelfde winkels. Ik kocht net niet dezelfde kleren maar het scheelde soms niet veel. Vaak een ander kleurtje of een ander motiefje. Totdat ik besloot om het een keer compleet anders te doen. Ik ging een paar winkel in waar ik nog nooit een stap binnen had gezet. Het zorgde voor een welkome verfrissing van mijn garderobe en ook in mijn omgeving zag iedereen dat ik opfleurde. Mijn advies? Bezoek eens winkels die je nog nooit hebt bezocht en probeer eens een nieuwe kledingstijl. Op je werk of persoonlijke omgeving zullen mensen dit gelijk merken én je wilt tenslotte ook niet het stigma van een saaie kledingstijl hebben.