Slaap zacht en droom zoet

Klamboes om over het babybedje te hangen zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens geweldig uit. Je decoreert het kamer en tevens ontvang je een positieve sfeer. Je kan de klamboes aanschaffen in diverse kleuren en maten.

Je baby wordt beschermd tegen muggen

Zodra je de klamboes hangt boven het wiegje word je baby beschermt tegen muggen en andere ongewenste insecten. De muggen kunnen je baby steken, waardoor je kind een kleine rode zwelling krijgt die jeukt. Sommige baby’s zijn hier erg gevoelig voor. Dan is een klamboe kinderkamer een ideale oplossing.

Bepaal jouw stijl

Klamboes zijn geschikt voor babybedjes, ledikanten of gewone bedden. Je kunt ze aanschaffen in diverse maten en elk rand heeft zo zijn eigen kleur. Zo past een klamboe goed bij de rest van je babykamerinrichting. Leuk detail zijn de lussen, waaraan je bijvoorbeeld decoratieve sterren of een muziekdoosje kunt aanschaffen. Deze creatieve aspecten geven de babykamer nog meer sfeer.

Voordelen klamboes

Het klamboe mag zeker niet te klein zijn, anders zou het te benauwd zijn en geen optimale bescherming bieden. Klamboes zijn een van de belangrijkste manieren om bescherming te bieden tegen malaria en andere ziekten die door muggen worden verspreid. Over het algemeen zijn de netten drie tot vijf jaar effectief. Alle klamboes en luifels zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen, zoals zachte maar sterke polyestervezel, superzachte chiffon en 100% biologisch katoen. Met klamboes voor kinderen maak je van je saaie bed een avontuurlijke plek en val je op elk moment in slaap. Klamboes in een kinderkamer kunnen het gevoel van veiligheid van jouw baby vergroten. Daarom is de klamboe een praktische babykameraccessoire die je daarna in de kinderkamer kunt gebruiken, wat erg goed is. Je kunt ook klamboes en matrassen gebruiken om er een goede speelruimte van te maken.

Geef een reactie