Slotenmaker

Slotenmaker voor inbraakbeveiliging

Is de beveiliging van uw huis in het geding geraakt? In dat geval kunt u een slotenmaker voor inbraakbeveiliging inzetten. Deze professional komt direct naar u toe gereden, nadat u een belletje naar ons hebt gedaan. Met een wagen voor gereedschap en materiaal komt de slotenmaker bij u op de gewenste plaats om slotenservice te verlenen.

Inbraakwerend

Of het nu gaat om het repareren van schade van een pas gedane inbraak. Of dat u voor een dichte deur bent komen te staan nadat plots de deur in het slot is gevallen zonder dat u uw huissleutels bij u hebt. In elke situatie waar een slotenspecialist bij nodig is kan er ingegrepen worden door ons slotenmakersbedrijf. heeft u dus een klus voor ons aangaande slotenservice? Dan kunt u één van onze slotenmakers bellen en direct naar u toe laten komen om de inbraakbeveiliging te verbeteren.

Slotenservice met spoed

Veiligheid

Als er een slotenservice met spoed nodig is kunt u een slotenmaker inzetten die zorgt voor de nodige reparaties aan de inbraakbeveiliging of het herstellen van de toegang tot uw huis. Is er ingebroken dan zijn er vaak beschadigingen opgetreden die uw woning vanaf dat moment onveilig maken. Dat kan zijn doordat een slot volledig is uitgeboord en niet meer functioneel is, maar ook als men het heeft geforceerd en het niet is gelukt om binnen te komen. Het sluitmechanisme kan dan dusdanig beschadigd zijn dat een tweede inbraakpoging geheid zul slagen. Dan kan een slotenmaker het beste de sloten vervangen. Ook kan met spoed een slotenservice ingezet worden als men is buitengesloten. Een slotenmaker komt dan langs om de woning weer toegankelijk te maken voor de hoofdbewoner.

Verbeteren van algehele beveiliging

Een slotenmaker kan ook erbij gehaald worden om de algehele beveiliging van een woning te verbeteren. Door te controleren op verouderd hang- en sluitwerk dat met moderne wet- en regelgeving niet meer is toegestaan kunnen potentiële inbraken worden belemmerd. Ook het toevoegen van extra inbraakbeveiliging zoals een anti-inbraakstrip, een grendel of een knip kan zorgen dat men net iets prettiger woont dan voorheen. Schakel daarom één van onze slotenmakers in.