houtskeletbouw

Snel een uniek huis

Hout is een natuurlijk materiaal wat je helemaal op kunt laten gaan in de omgeving, de uitstraling is ook veel mooier dan een huis wat gemaakt is van beton en steen. Perfect om houtskeletbouw te gebruiken om een nieuwe woning te gebruiken, maat wil je aan je bestaande huis ruimte toevoegen kan dit ook eenvoudig. Je bouwt er snel mee en het dezelfde of misschien nog wel betere isolatiewaarde dan je bestaande woning, je bepaald eenvoudig zelf de indeling en bent met hout flexibeler tijdens het bouwen dan met beton en steen. Tevens heb je als de uitbouw klaar is, een unieke woning die niemand anders heeft. 

Stabiele constructie

Wat voor formaat woning of uitbouw je ook laat bouwen, alle wanden zijn vooraf gemaakt en voorzien van stevig plaatmateriaal om de stijfheid van de wanden te garanderen. Tussen het regelwerk wordt er damp open isolatie geplaatst, aan de binnenzijde van de wanden wordt een extra installatie wand geplaatst om de leidingen weg te kunnen werken. Natuurlijk wordt deze extra wand ook goed geïsoleerd met vlasisolatie. Het glas wat wordt gebruikt voor de woning is triple geïsoleerd, dit betekent dat je niet alleen een energiezuinige woning hebt maar ook veel geluid tegenhoudt met het glas.

houtskeletbouw

Schitterend bouwwerk

Bij houtskeletbouw mag er gezien worden hoe je woning is gebouwd, je kunt ervoor kiezen om de constructie te laten zien. Prachtige natuurlijke materialen die in het oog springen, de staanders en liggers zijn zichtbaar. Natuurlijke kleuren die je kunt combineren met je interieur, of je laat het de mooie houtkleur die de constructie heeft. Wat je ook wenst of mooi vindt, bij de bouw van een houten woning is bijna alles mogelijk. Maak je huis zo dat deze perfect in de omgeving op gaat en niet opvalt, iedereen in de omgeving zal je huis waarderen. 

Geef een reactie