Kliktegels

Snel en zonder gedoe een nieuwe vloer? Ga voor kliktegels!

Is in een van de ruimtes in jouw bedrijfspand of in of bij je woning de afwerking van de vloer wel weer eens aan vervanging toe? En zou je deze vervanging het liefst op een geruisloze, gemakkelijke en snelle manier willen laten plaatsvinden? Overweeg dan zeker om te kiezen voor kliktegels. Kliktegels hebben hoe dan ook als voordeel dat je deze vrij eenvoudig zelf kunt leggen en wel over de gehele vloer. Gereedschap heb je hiervoor maar weinig nodig en lijm komt er zelfs helemaal niet aan te pas. Maar ook om andere redenen is dit een razend efficiënt product. Lees verder als je hier het fijne van wilt weten.

Kliktegels

Kliktegels staan garant voor een flexibele vloer

Het in huis halen van een nieuwe vloer betekent ook gelijk een nieuw vraagstuk: wat doe je eigenlijk met je oude vloer? Het meest logisch lijkt deze versleten vloer eruit te halen en af te voeren. Dit is niet per se heel moeilijk werk, maar het staat wel bekend als een vaak zware en vervelende klus. Een karwei waarbij veel stof en andere rotzooi vrijkomt bovendien. Als je voor kliktegels gaat, kun je je deze misère besparen. Kliktegels leg je immers simpelweg over je bestaande vloer heen. En dat niet alleen; als je ooit verhuist, dan kun je deze vloer snel en makkelijk demonteren en weer meenemen. Wie weet kun je ‘m dan in het volgende huis weer gebruiken! Wanneer je gaat voor kliktegels, dan verdient het de voorkeur voor PVC te gaan. Lees hieronder waarom.

Kliktegels

Welke voordelen bieden PVC kliktegels?

PVC staat bekend als onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvast. Dat geldt ook voor kliktegels van PVC. Je kunt ze zwaar beladen en als er eens iets zwaar op valt, worden beschadigingen niet of nauwelijks zichtbaar. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en geluidsdempend.