Spiegels in alle soorten en maten

Er zijn zoveel verschillende spiegels op de wereld. Zo heb je versies die je op je muur kunt bevestigen, maar je kunt er bijvoorbeeld ook eentje op je schouw zetten, in je wc hangen of je bijzettafel ermee versieren. Ze zijn in alle soorten en materialen te verkrijgen. The sky is the limit. Zo kun je voor een ijzeren of een houten spiegel kiezen. Ook kun je ze in alle maten krijgen. Staande, liggende, grote of kleine. Je kunt ze gebruiken om je make-up op te doen of puur voor de esthetiek in je kamer. Voor je werk of gewoon voor de lol.

Tips: Het gebruik van spiegels in je huis

De allereerste tip heeft te maken met de donkere hoeken van je kamer. Als je daar een spiegel in hangt dan zorgt het voor een optische illusie. Alsof er een extra raam in je huis zit. Dit komt door de weerkaatsing van het licht. Dan lijkt het alsof de hoek veel ruimer en lichter is dan dat hij eigenlijk is. Hoe groter de spiegel, hoe groter het effect.

Is je plafond laag? Hang dan een rechthoekige of ovale verticaal op, zodat de hoogte van de ruimte geaccentueerd wordt. Hierdoor creëer je opnieuw een optische illusie.

Daarnaast is duurzaamheid ook een hele belangrijke factor. Hoe kun je duurzaam zijn? Dat is heel eenvoudig! Geef je spiegels een tweede leven. Vind je de kleur niet mooi? Schilder hem een andere kleur!

Geïnspireerd?

Zoals je ziet kan je een heleboel bereiken met het plaatsen van deze wanddecoratie in je huis. Voel je jezelf geïnspireerd? Wacht dan niet langer en fleur je woning op met mooie spiegels. Heel veel succes bij het vinden van je favoriet!

Geef een reactie