sunnyglasses

Stijlvol de zomer in

Het is op dit moment natuurlijk nog vol winter maar dat betekent niet dat we niet al kunnen uitkijken naar de zomer. Sterker nog wanneer het gaat om kleding is dit de periode om zeer goedkoop zomerse kleding te kunnen aanschaffen. Wanneer mensen aan de zomer denken, denken ze waarschijnlijk aan een zwembroek en slippers maar de zomer brengt ook fantastische mogelijkheden om zeer stijlvol gekleed te gaan. Aangezien de meest vrouwen zich hiervan bewust zijn en de zomer gebruiken om prachtige jurken te dragen bespreken we in dit artikel voornamelijk hoe mannen stijlvol de zomer in kunnen gaan.

Luchtige kleding

In de zomer wordt het natuurlijk regelmatig heet. Je wilt dan stijlvolle kleding dragen maar je wilt ook kleding dragen waar je niet ontzettend oververhit van raakt. Het is dan ook een goed idee om luchtige kleding te dragen. De beste stof die goed ademt en wel stijlvol is, is linnen. Een mooie linnen t-shirt of korte broek kan ontzettend goed staan. Bij kleding is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het goed zit. Een linnen t-shirt dat goed het lichaam vormgeeft zal er beter uitzien dan een duur pak dat te groot of te klein is.

Op een warme zomeravond zullen er in de zomer vaak veel muggen zijn. Daarom kan het een goed idee zijn om wel te kiezen voor langere kleding die het lichaam bedekt. Natuurlijk kan het nog steeds heet zijn in de avond ook hier kun je het beste voor luchtige kleding gaat zoals linnen of als je het geld ervoor hebt kun je gaan voor zijde.

Kleur

In de zomer kun je het beste gaan voor luchtige, zomerse kleuren. Deze zullen je ook koeler houden aangezien de kleur zwart over het algemeen meer warmte vasthoudt. Ga voor kleuren zoals wit, lichtblauw en groen.

Accessoires

Je kunt in de zomer ook leuke accessoires dragen om je outfit compleet te maken. Logischerwijs kun je op zonnige dagen een zonnebril dragen en ook een leuke pet of hoed kan je outfit compleet maken. Zonnebrillen hoeven niet duur te zijn om stijlvol te staan. Je kunt goedkope zonnebrillen heren online aanschaffen via bijvoorbeeld Sunnyglasses.com.

Qua hoeden vinden wij zelf dat een normale pet nogal saai staat. Ga daarom voor een stijlvolle Engelse cap of een mooie hoed. Deze accessoires zullen ook heel mooi staan als je een zomers feest hebt waar je heen gaat. En overdag zal een hoed je beschermen tegen de zon. Ook een zonnebril is belangrijk om je ogen te beschermen tegen het felle licht.

Geef een reactie