Glasvezelbehanger

Strakke en mooie muren

Iedereen wil in zijn huis mooie en strakke muren, irriteren naden na het behangen die nog zichtbaar zijn je ook dan wordt het tijd dit anders aan te gaan pakken. Met glasvliesbehang op de muur ben je voor eens en altijd van die lelijke naden af, een zeer strakke muur zonder oneffenheden en naden. Zelfs kleine scheurtjes in de muur zijn geen probleem, voordeel is ook dat de muur direct klaar is om af te werken met verf. Een glasvezelbehanger is de specialist om je muren op een professionele manier af te werken, daarnaast is het behang nog steviger als stuc en voordeliger om te laten aanbrengen.

Glasvezelbehanger

Professioneel te werk gaan

Als je handig bent kun je natuurlijk glasvliesbehang zelf aanbrengen op de muur, wil je snel en een professioneel resultaat dan is een glasvezelbehanger wel aan te raden. Het behang wat wordt gebruikt door de vakman bevat 100% glasvlies voor een perfect en glad resultaat, geen naden en oneffenheden om een schitterende strakke wand te krijgen. Het behang wordt niet zomaar op de muren aangebracht, eerst worden de muren behandeld om een optimaal resultaat te verkrijgen. Alles wat wordt gebruikt is voor de professionele vakman, die alleen maar werkt met de hoogste kwaliteit materialen.

Behangklaar maken van de muren

Kleine oneffenheden vormen geen probleem, wel dienen de muren glad te zijn en vrij van grote scheuren. Moet er toch eerst onderhoud gepleegd worden dan zal de glasvezelbehanger dit eerst met je overleggen, het pleisterwerk wordt indien nodig eerst bijgewerkt zodat we er zeker van zijn dat je een schitterend eindresultaat krijgt. Is het pleisterwerk bijgewerkt dan worden de wanden machinaal geschuurd, hierdoor krijg je het beste resultaat om het glasvliesbehang aan te brengen. Een bijkomend voordeel is dat de wanden na het aanbrengen van het behang eenvoudig schoon te houden zijn.