Logo-Gusto-Casa

Tip voor een zeer goede makelaar in Utrecht

ik wilde mijn huis graag verkopen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar makelaar in Utrecht om een goede makelaar bij mij in de buurt te vinden die mij kon helpen met de verkoop van mijn huis. 

Makelaar

Zeer veel verschillende makelaars in Utrecht 

Toen ik op het internet op zoek ging naar makelaar in Utrecht kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende makelaardijen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Gusto Casa mij het meeste aan. De website van deze makelaar is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie  vinden over deze makelaardij en wat zij belangrijk vindt. Op de website zijn ook alle stappen te vinden die de makelaar samen met jou doorloopt om jouw huis te verkopen. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om mijn woning te laten taxeren. 

Een super snelle verkoop en erg tevreden over de verkoopprijs 

Toen ik contact opnam werd ik erg snel en zeer vriendelijk geholpen. Mijn woning werd al erg snel en voor een zeer aantrekkelijke prijs getaxeerd. Ik had met behulp van de makelaar binnen een aantal weken al zeer veel bezichtigingen. Mijn woning was ook supersnel verkocht. Daarom ben ik ook erg tevreden over deze makelaardij en raad ik deze makelaar aan iedereen aan.