speciaalbier

Tips om een man cadeau te doen

We kennen het allemaal wel: een cadeau uitzoeken kan ontzettend lastig zijn. Na een tijdje weet je gewoon niet meer wat je iemand cadeau moet doen en dit geldt zeker bij een man. Mannen zijn misschien niet eens zo lastig als vrouwen, maar qua ideeën is het zeker wel lastiger. Er zijn een aantal standaard cadeau ideeën en als je het echt niet weet geef je al gauw geld. Maar geld geven is helemaal niet leuk. Daarom hebben wij een rijtje voor je gemaakt wat je een man cadeau kan geven. Denk aan je partner, je vader, je beste vriend, je broer, ga zo maar door. Hopelijk zit er wat voor jou tussen en kunnen we je uit de brand helpen!

Een lekker drankje

Het is een van de meest basisideeën die je kan hebben, maar een lekker drankje is altijd goed om cadeau te doen. Met een lekker drankje kan je natuurlijk van alles mee. De een houdt ontzettend van Bacardi, de ander van een luxe whisky. Wel is het vaak zo met drank dat iedereen een ontzettend persoonlijke smaak heeft. Doe daarom even onderzoek naar de desbetreffende persoon dat je zeker weet dat je een juist drankje aanschaft. Als je een Bacardi fles koopt, is het wel zo leuk om er een pakket van te maken. Denk aan red cups, cola, rietjes, ga zo maar door.

Speciaalbier pakket

Het geven van een speciaalbier pakket is een ontzettend leuk idee, vooral voor bijvoorbeeld je vader of je partner die na zijn werk lekker op de bank gaat zitten met een biertje. Er zijn een aantal selecties met verschillende soorten speciaalbier pakketten. Als je het cadeau wilt doen is het natuurlijk wel leuk om je speciaalbier pakket leuk in te pakken. Dit kan je natuurlijk laten doen, maar zelf kan je er vast ook iets creatiefs van maken.

TIP: zorg ervoor dat je je pakket op tijd in huis haalt, maar ook niet weken van tevoren. Het is wel zo leuk om het pakket gekoeld en al cadeau te doen, dat de gelukkige desnoods gelijk een biertje kan uitkiezen om op te drinken. Als je genoeg ruimte hebt in je koelkast, kan je dit natuurlijk ook gelijk gekoeld neerzetten. Maar als het cadeau voor je vader of je partner is waar je mee samen woont, is dit misschien niet zo’n goed idee…


Dagje uit

Wat altijd een goed idee is, is om de desbetreffende persoon mee te nemen op een dagje uit. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Denk aan uiteten, lunchen, dagje naar een leuke stad, ga zo maar door!