cinewall

Tv-wanden en Cinewalls: de ideale oplossing

Vele mensen die in hun huis gekozen hebben voor een luxe interieur kampen met dezelfde vraag. Hoe verwerk ik mijn televisie in mijn woonkamer? Dit is een vraag waar u zelf misschien ook wel eens over nagedacht hebt, als dat zo is dan bent u hier op de juiste plek. In deze blog worden twee verschillende oplossingen behandeld. Er zal gekeken worden naar Tv-wanden en naar Cinewalls. Twee vrij luxe en moderne oplossingen die elk interieur een stuk mooier maakt.

Tv-wanden

Een Tv-wand is vaak maatwerk. Dit betekent dat als u ervoor zou kiezen om een Tv-wand te nemen dat hier wel veel tijd en geld in kan gaan zitten. Zo zullen al uw wensen behandeld worden in het ontwerp en vervolgens zullen er meubels op maat gemaakt worden. Voor de mensen die niet zo goed weten wat een Tv-wand precies, zal dit eerst nog even toegelicht worden. Een Televisiewand is een oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Zo wordt er een groot meubel ontworpen waarin precies een televisie, en eventueel een kachel past. Alles wensen die de klant heeft kunnen in een Tv-wand toegepast worden. Op deze manier wordt een heel stuk muur zo ingedeeld dat alle wensen van de klant vervuld worden. Hier valt natuurlijk ook het wegwerken van de kabels onder. Op het internet staan tal van afbeeldingen van de mooiste Tv-wanden. Hier kan goed inspiratie vandaan gehaald worden.

Cinewall

Een Cinewall is een Tv-wand maar hier wordt de cinemasfeer nog iets meer toegepast. Vele mensen dromen altijd al van een thuisbioscoop, op deze manier wordt dit een beetje haalbaar. Een Cinewall kan in de woonkamer gemaakt worden. Maar ook in een aparte televisieruimte of in een slaapkamer komt de Cinewall goed tot zijn recht. Een Cinewall wordt vaak ontworpen in combinatie met een elektrische haard. Op deze manier wordt een nog gezelligere sfeer gecreƫerd. Een op maat gemaakte Cinewall zal vrij veel geld kosten. Maar hiertegenover staat mooi maatwerk van hoge kwaliteit. Ook hier geld dat er op het internet tal van afbeeldingen van Cinewalls staan. Hier zou inspiratie vandaan gehaald kunnen worden om uw eigen Cinewall te kunnen ontwerpen.

Geef een reactie