Logo-ontruimingszorg.nl_

Uw huis ontruimen

Staat u voor een plotselinge ontruiming of gaat u verhuizen. Dan zit u goed bij Ontruimingszorg. Hun werknemers zijn echte professionals op het gebied van ontruimen. Ze zijn niet alleen goed in het zorgvuldig ontruimen van een woning ook plaatsen ze een bod op uw inboedel. Dit verkopen ze dan aan mensen die het hard nodig hebben of ze geven het aan het goede doel. Ze zorgen niet alleen voor de ontruiming van huizen maar ook van kantoorpanden en speciale ontruimingen zoals, iemand met verzamelwoede. Eerst maken ze een afspraak met u om te kijken wat u heeft staan voor spullen en hoe ze het het beste kunnen aanpakken. Dan doen ze een bod op uw spullen. Dus als u niet in staat bent om zelf uw huis te ontruimen of het zo kort dag is dat u meerdere handen nodig heeft. Dan weet u wie u moet bellen.

seniorenverhuizing

Mijn ervaring met Ontruimingszorg

Mijn oma ging verhuizen naar een wat kleiner flatje in de buurt. Alleen alle familie was druk met andere dingen dus heb ik samen met mijn oma Ontruimingszorg ingeschakeld om het werk te doen. Ik ben zeer tevreden. Ze hebben alles heel netjes achtergelaten, zoals de huurbaas het wou. Ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die snel en zorgvuldig hun huis leeg willen hebben.

Ook snel uw huis of kantoor leeg

U kunt meer informatie vinden op de website van Ontruimingszorg. Heeft u dan nog vragen bel dan 06 41416015. of mail naar info@ontruimingszorg.nl.