badkamerventilator

Vijf tips die je wilt weten voordat je je badkamer verbouwt

Iedereen heeft soms wel een tip hier en daar nodig voordat die ergens aan begint. De badkamer verbouwen is net zo een gebeuren. WIst je bijvoorbeeld dat je een badkamerventilator met timer kan aanschaffen bij de Ventilatieshop? Dit is handig als je je irriteert aan het ventilatiegeluid ‘s nachts. Je kan met een timer instellen dat het ventileren overdag gebeurt! Leer verder voor 5 andere tips die je nodig hebt als je je badkamer verbouwt of renoveert.

Verlichting

Goede verlichting in de badkamer is een must. Een plafond armatuur kan een enkele ruimte verlichting en dimmen. Voeg wat lampjes rond de spiegel toe. Vermijd verblindend licht. Een dimmer schakelaar is een uitstekende toevoeging, vooral voor ontspannende baden die je ‘s nachts na een lange werkdag wilt nemen.

Professioneel

Haken

De eenvoudigste methode om wat oppervlakte te krijgen is met een aanrecht. Haken zijn het beste voor handdoeken, kleding en badjassen. Deze haken kunnen worden toegevoegd aan de achterkant van de deur of aan het sanitair meubel of zelfs aan het douchegordijn.

Onderste wand sectie

De tegels beschermen de onderste delen van de badkamer muren tegen water spatten. Een verflaag op basis van olie zorgt ervoor dat de tegels intact zijn en niet stagneert met vocht. Je kan de tegels vervangen door andere tegels, wanneer de oude verkleurd raken doordat de olie is weggetrokken.

Meer spiegels

Spiegels in de badkamer zijn niet alleen een accessoire, maar ook een designelement. Het geeft je visueel extra ruimte. Het fleurt ook de badkamer in zijn verlichting.

Vrijstaande items

Een vrijstaande kast of een decoratieve stoel kan iets toevoegen aan het badkamer ontwerp. Meeste andere badkamer elementen, zoals een handdoek rek, hangers of andere dergelijke items belemmeren alleen maar de ruimte. Wanneer je een kleine badkamer hebt kan je er beter voor zorgen dat de ruimte praktisch blijft.

Geef een reactie