Voeg luxe toe in je huis met TV liften

Stel je voor: je hebt net je nieuwe huisje, vakantiehuisje, of misschien wel je eerste luxueuze boot gekocht, en je wilt met het decor zo veel mogelijk luxe en decadentie uitstralen. Ik heb een simpele tip voor je die elk interieur meteen tien keer zo chic maakt: TV liften.

Het klinkt simpel, misschien zelfs een beetje gek, maar een TV lift maakt elk huis tot een rijkeluishuis (en niet alleen door de prijs). De essentie van TV liften is dat de TV bevestigd wordt aan een arm, die de TV dan verschillende kanten op kan bewegen. Er zijn echter heel veel verschillende soorten liften. Laten we eens kijken.

Pop Up, Pop Down

De eerste twee TV liften waar we naar kijken zijn vrij makkelijk te installeren, maar doen toch heel veel voor die wauw-factor. De naam zegt het eigenlijk al, maar bij het gebruik van deze liften schuift de TV uit een daarvoor bestemde plek. Bij de Pop Up schuift hij omhoog, bijvoorbeeld uit een kastje, en bij de Pop Down schuift je televisie omlaag, bijvoorbeeld uit het plafond.

Mobiele armen

Je hebt ook een aantal TV liften met een mobiele arm installatie. Dit staat de televisie toe om verschillende richtingen op te worden gedraaid. Sommige televisies met een mobiele arm moeten eerst zijwaarts uit een muur of kast geschoven worden, en kunnen vervolgens bijna 180 graden rond. Anderen kunnen enkel naar links en naar rechts. Het is maar net hoe veel en vaak en ver je je televisie wilt draaien.

Geheime kamers

Mijn persoonlijke favoriet is de muurpaneel TV lift. Dit is een televisie verborgen achter een paneel dat lijkt alsof het gewoon een stuk muur is, of een schilderij, of iets anders ten grote van een muurpaneel of schilderij. Dit paneel schuift dan aan de kant, en de televisie erachter schuift naar voren. Zo kan je je televisie perfect integreren in je interieur als je het niet vindt passen om hem constant on display te hebben.

Er zijn nog zo veel meer soorten TV liften dan wat hier opgesomd staat, voor elk wat wils. Ga dus op onderzoek uit en maak van jouw huisje het luxueuze nestje waar je zo van droomt!