saxofonist

Waarom een DJ met saxofonist niet mag ontbreken op jullie bruiloft

Jullie zijn samen met de ceremoniemeesters begonnen met het plannen van de bruiloft. Maar over één ding zijn jullie het nog niet eens geworden. Namelijk wie verzorgd de muziek op de grote dag? Kiezen jullie voor een band of toch voor een DJ? In deze blog vertellen wij jullie waarom een DJ mét saxofonist niet mag ontbreken op jullie bruiloft. Hiermee verrassen jullie namelijk al de gasten krijg je alle voeten van de vloer.

Kies voor een verrassende act

Jullie willen samen met de gasten genieten van een verrassende act. Dan is een DJ met saxofonist perfect. De combinatie van een DJ met saxofonist geeft de perfecte sfeer voor een feest. Enkel een saxofonist is niet voldoende voor de sfeer dus waarom zou je er niet een DJ aan toevoegen? Daarnaast biedt het een avondvullend programma. De saxofonist kan in het begin spelen als achtergrondmuziek om vervolgens de DJ te laten afsluiten met de vetste beats.

Combinatie van instrument en beats

Wat je steeds meer ziet is een combinatie. De saxofonist laten de noten vloeiend uit de saxofonist komen, terwijl de DJ house beats draait. Hierdoor krijg je een perfecte combinatie tussen live muziek en de DJ. Nemen jullie maar van ons aan dat dit één groot feest wordt. De wisselwerking tussen de DJ en saxofonist is prachtig om te zien. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en dit merk je bij het luisteren. Jullie gasten zullen versteld staan.

Is een saxofonist met DJ ook voor ons geschikt?

Na het horen van de vele enthousiaste verhalen vragen jullie je natuurlijk af of dit ook wel iets voor jullie feest is. Met andere woorden: is dit wel geschikt voor ons? Wij raden dit voor ieder feest aan. Live muziek is altijd een aanrader en het geeft net dat beetje extra aan jullie grote dag. Een DJ met saxofonist wordt ook vaak geboekt op bedrijfsfeesten en doet dit daar ook altijd goed.

Interesse?

Nu je weet waarom een DJ met saxofonist niet mag ontbreken, kun je op zoek gaan naar een bedrijf. SAX with the DJ heeft jarenlange ervaring met het spelen op bruiloften en bedrijfsfeesten. De muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen elkaar door en door.