interieur

Waarom pleister spuiten?

Tegenwoordig is het niet meer nodig om een dik gips te gebruiken om je muren goed te stuken. Dit komt vooral doordat er tegenwoordig veel nieuwbouw is waarbij de muren al vlak zijn, hierdoor hoef je al dit extra werk niet te doen. Heb je wel wat oneffenheden in jouw muren? dan kan dat worden gepleisterd. Pleisteren houdt in dat er een dun laagje pleister op de muur komt, waardoor alle gaatjes en oneffenheden verdwijnen. Dit gaat erg snel en het zorgt voor een mooie stuclaag!

Pleister machine

Om de pleister aan te brengen maakt stuctunter gebruik van een machine die de pleister gelijkmatig over de muren spuit. Hiervoor is alleen kant en klare pleister nodig, die direct uit de emmer komt. Het voordeel is dat pleister erg snel droogt, waardoor je snel kan overgaan om het schilderen en/of jouw meubel al kan neerzetten. Gipswerk duurt wel een stuk langer met drogen.

Pleistervlies

 Wil je een extra laag bovenop je pleister hebben, dan kan je gebruik maken van pleistervlies. Hierdoor word het pleister verstevigd, waardoor het pleister een stuk langer meegaat dan een gewone pleisterlaag. De pleisterlaag bestaat uit een glasvezeldoek.

Stuctunter.nlStucstunter kan jou helpen met het renoveren of opknappen van jouw net gekochte woning. Ze weten hoe de vork in de steel zit en leveren echt vakmanschap af. Van Beton cire vloer tot aan Beton cire kleuren, werkelijk alles kan je overlaten aan stucstunter