meetdiensten

Wat de voordelen zijn van meetdiensten

Voor grootverbruikers is het verplicht om meetdiensten af te nemen. Desondanks kunt u als organisatie wel invloed uitoefenen op de kosten daarvan. U kunt namelijk kiezen bij welk meetbedrijf u uw meetdiensten afneemt. Deze groep meet namelijk uw daadwerkelijke energie afname van uw bedrijf en beheren de data die ze onder andere leveren aan uw energieleverancier. Door het gebruik te maken van meetdiensten kan de energieleverancier exact meten wat het verbruik is en wat er factureert moet worden. 

Waarom zou ik collectief energie collectief meten?

De markt voor energie is geliberaliseerd. Dit betekent dat u kunt kiezen in energieleveranciers. Dit is een grote kans, doordat u hierdoor aanzienlijke kosten kunt besparen op uw energie. Er zijn bijvoorbeeld verschillende aanbieders op het gebied van meetdiensten. Zij meten en denken met u mee hoe zij effectief kosten kunnen besparen door middel van meetdiensten. Zij kijken samen met u mee hoe zij de factuur kunnen verlagen van aanbieders als Kenter, Fudura, Joulz, Enavi of Annexo.

meetdiensten

Extra voordelen van een meetdienstencollectief

Een meetdienstencollectief biedt nog veel meer voordelen. U kunt er kosten mee besparen en, mits u zich bij de juiste partij aanmeld biedt het extra voordelen als:

  • Uitgebreide portalmogelijkheden
  • Meer inzicht in uw verbruik 
  • Efficiënt Energiemanagement door middel van volledige analyses
  • Voordelig meetdienstencollectief

Geef een reactie