Wat is de beste vloer voor jouw woning anno 2021

Een vloer is een van de weinige stukken interieur die in ieder gebouw dient voor te komen. Het is daarom erg belangrijk om enige basiskennis te hebben van de verschillende soorten vloeren. De ene vloer is namelijk heel erg geschikt voor het ene gebouw terwijl de andere vloer juist ontzettend ongeschikt is voor dat gebouw. Omdat de vloer wel erg belangrijk is vertellen we je in deze blog meer over de verschillende soorten vloeren. We hopen dat je na het lezen van deze blog precies weet welke vloer jij nodig hebt! We beperken ons in deze blog tot de laminaatvloer en de PVC-vloer, omdat dit anno 2021 de meest gekozen varianten zijn.

Laminaatvloer

De laminaatvloer is al decennialang niet meer weg te denken uit de Nederlandse gebouwen. Dit is ook zeker niet gek. De laminaatvloer is namelijk de goedkoopste vloer die momenteel op de markt te verkrijgen is. Het grootste voordeel van de laminaatvloer is dat je voor dit zachte prijsje een hartstikke goede vloer krijgt. Zo kun je voor enkele honderden euro’s al een vloer van Meister Laminaat laten leggen in jouw woning. Met zo’n vloer weet je zeker dat je weer enkele tientallen jaren vooruit kunt. Het is bij laminaat wel belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief merk binnen het aanbod van laminaat. Goedkoop laminaat kan namelijk heel hard piepen en kraken. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve vloer, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Ambiant Laminaat. Deze vloeren staan bekend om het stille karakter!

PVC-vloer

De PVC-vloer is op het moment van schrijven de modernste vloer die je kunt krijgen. De PVC-vloer is het volwassen broertje van de laminaatvloer en hiermee automatisch ook een stukje duurder. De PVC-vloer heeft eigenlijk alle voordelen van een laminaatvloer en doet daar nog een schepje bovenop. Zo geeft de PVC-vloer mogelijkheden tot vloerverwarming en is deze een stuk stiller in gebruik. Je betaalt voor de PVC-vloer echter wel gemakkelijk twee keer zo veel als voor de laminaatvloer. De PVC-vloer is momenteel dan ook de beste vloer die je kunt krijgen, maar hier hangt dus wel een stevig prijskaartje aan! Als deze voordelen voor jou het prijsverschil verantwoorden, dan is dit voor jou de beste keuze.

Geef een reactie