Wat zijn de kosten van een verhuisbedrijf?

Je gaat verhuizen, maar zou niet weten waar je moet beginnen. Al deze stress word je te veel in je eentje. Maar dat hoeft niet per se. Een verhuisbedrijf kan jou bij elke stap helpen. En dit doen zij sneller en professioneler dan jij dat kan. Huur er daarom een in en laat al het zware werk voor je gedaan worden. En dit hoeft niet eens duurder te worden dan nodig. Maar wat kost een verhuizing? Dat lichten we hieronder verder toe. 

Hulp verhuizers

Voor dat je er een gaat inhuren moet je wel weten wat je er voor krijgt. De studentverhuizers helpen met het ontruimen van jouw woning. Waarom is dit handig? Met het inpakken van jouw eigendommen kan je vaak problemen tegen komen. Zoals hoe je het beste de verhuisdoos moet inrichten, of zware en grote meubels die jij zelf niet kan verplaatsen. Met ervaring door de meerdere verhuizingen heen weten zij hoe je het beste alles spullen bij elkaar moet bergen. Denk dan aan servies en glazen bij elkaar, broeken en shirts of elektronica bij elektronica.
Wat de zware meubels betreft. Met behulp van een simpele steekkar komen ze al vrij ver. En anders kunnen ze zomaar het meubelstuk uit elkaar halen, als dit mogelijk is zonder schade, om het vervolgens per deel in te laden.
Als je alles hebt ingepakt, maken ze vaak een lijst met hoeveelheid verhuisdozen je hebt en welke namen hier op staan als ze gemarkeerd zijn. Dit is handig tijdens het uitladen.

Over uitladen gesproken. Het is natuurlijk vanzelf sprekend dat ze jou helpen met het uitruimen van de verhuiswagen als het is aangekomen bij je nieuwe woning. Ook dit doen ze zeker weer lekker vlot. Zelf moet je wel al weten waar jij je spullen ongeveer wilt hebben. Zo hoef jij niet meer zelf met alles dozen in het huis rond te gaan. En nog belangrijker. De meubels. De zware meubels moeten natuurlijk meteen op hun plek staan nu je de hulp nog hebt. 

Wat betaal je dan voor zo’n top service? Je zal natuurlijk verwachten dat hierdoor goedkoop verhuizen niet meer kan. Maar dat is zeker niet waar. Je kan zo’n handige verhuishulp al voor je deur krijgen voor maar 25 euro. Dit is natuurlijk het zeker waard aangezien ze jou de hele dag assisteren en niet weg gaan tot alles veilig is over gekomen.

Verhuiswagen en aanhanger

Al jouw verhuisdozen, meubels en andere eigendommen moeten natuurlijk van punt A naar B. Dit doen ze met een standaard verhuiswagen. Hier kan mega veel in en vaak is een 2e niet eens nodig. En voor dit transport middel hoef je ook maar 25 euro neer te leggen per wagen.
Mocht je nou een kleine extra hebben aan dozen of kleine spulletjes en dat past niet allemaal in de wagen of in je eigen auto. Dan is een aanhangers mogelijk om erbij te huren. Dit extra opslag plekje wat kan schelen dat je niet heen en weer hoeft kost maar 12 euro en 50 cent. 

Gebruik willen maken van deze goedkope verhuisservice? Zoek er een op in de buurt en maak een afspraak wanneer jij wilt gaan verhuizen.