Corona

Wat zijn de voordelen van een Coronascherm?

Het Coronavirus. Heel 2020 lijkt in het teken te staan van dit virus. In de hele wereld worden er strenge en minder strenge maatregelen getroffen om het virus terug te dringen. Zo ook het Nederlandse RIVM. Een van de belangrijkste maatregelen hierbij is het houden van 1,5 meter afstand en het wassen van de handen. Door voldoende afstand te houden, kan het virus worden ingedamd. Het advies is om waar nodig thuis te werken, maar dit is niet altijd mogelijk. Vandaar dat een Coronascherm een uitkomst biedt. Maar wat zijn eigenlijk alle voordelen van een Coronascherm? Je leest het in deze blog!

Verantwoord werken

Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat werknemers veilig kunnen werken. Dit is mogelijk met voldoende afstand en een Coronascherm. De aerosols krijgen minder te ruimte om te verspreiden omdat de contactlijn tussen twee of meer personen wordt doorbroken. Ook wanneer je niet altijd afstand kan houden is een Coronascherm een goede oplossing. Naast de veiligheid van de medewerkers en klanten, zijn er nog meer voordelen. Deze lees je hieronder.

Vele mogelijkheden

Heb je twee linkerhanden of vraag je je af jij de schermen kunt monteren? Ook dan hebben wij goed nieuws. De Coronaschermen kun je namelijk op veel manieren monteren. Het scherm is gemakkelijk te monteren aan het plafond en is oprolbaar. Een bijkomend voordeel daarvan is dat het ruimte bespaart.

Gemakkelijk schoon te maken

Je hebt vast al voldoende infectiemiddel ingeslagen om te zorgen dat jouw werknemers op een verantwoorde manier kunnen werken. Dit infectiemiddel kun je ook gebruiken bij de schoonmaak van het Coronascherm. Het is belangrijk om dit zeer regelmatig te doen. het scheelt dat dit zeer eenvoudig is waardoor je dit meerdere keren per dag gemakkelijk kunt doen.

Interesse in een Coronascherm? Kijk dan op de website van Marco Woonadviseurs. Hier kun je gemakkelijk en snel een Coronascherm bestellen!

Geef een reactie