slotenmaker

Wees inbrekers te slim af

Het is de nachtmerrie van iedereen, je komt thuis na een verjaardag en je ziet de voordeur van je woning openstaan, je komt binnen en alles is overhoop gehaald en spullen van waarde zijn meegenomen. De meeste mensen voelen zich direct niet veilig meer, want je dacht dat je goede sloten op de voordeur had. Hebben de buren dan niets gehoord? Een inbreker heeft tegenwoordig weinig tijd nodig om bijna geruisloos de cilinder uit het slot te trekken, de techniek is erg populair omdat het snel te doen is en niet veel geluid maakt. Slotenmaker Weert heeft hiervoor de oplossing om dit te voorkomen.

slotenmaker

Voorkom een inbraak in je woning

Het uittrekken van de cilinder wordt in vaktermen ook wel kerntrekken genoemd, de kern van je slot de cilinder wordt uit het slot getrokken. Gelukkig heeft Slotenmaker Weert hier speciaal beslag voor, hierdoor wordt het niet meer mogelijk om de cilinder uit het slot te trekken. Voordat de slotenmaker aan de gang gaat, moet eerst de situatie goed bekeken worden, en ander beslag worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen zwakke plekken ontstaan. Hij zal advies geven over de situatie, desgewenst kun je het beslag laten vervangen.

Ook voor het openen van je deur

Woon je in de omgeving van Weert en ben je de sleutel vergeten waardoor je niet meer je woning binnen kunt? Geen paniek want met slotenmaker Weert in de buurt kun je snel weer je woning binnen, zonder enige schade aan te richten maakt hij de deur voor je open. Betaal geen woekerprijzen maar een eerlijke prijs, geen verborgen kosten maar een vaste prijs zodat je weet waar je aan toe bent. Binnen een straal van 10 km van Weert wordt er een vast tarief gehanteerd van 70 euro.

Geef een reactie