naambordje naamplaatje

Welk naambordje kies jij?

Naast dat een naambordje bij de voordeur natuurlijk praktisch is voor wanneer je mensen over de vloer krijgt, is het ook een mooie toevoeging aan het front van een woning of bedrijf. Het geeft een leuke eerste indruk en zorgt dat mensen zich welkom voelen. Bovendien weten klanten en postbezorgers gelijk of ze op het juiste adres aanwezig zijn!

Soorten naamborden

Er is oneindig veel keuze in het type naamborden. Denk aan standaard naamborden, naamplaatjes, bedrijfsnaamborden en meer! Welk bord je ook kiest, het geeft altijd een leuke en persoonlijk touch. En, dankzij de diverse mogelijkheden van tegenwoordig kun je je creativiteit er ook helemaal op los laten.

Liever geen namen?

Wanneer je liever geen namen toont, kun je natuurlijk ook gaan voor een huisnummerbordje in plaats van een naambord. Er zijn ontzettend veel huisnummerborden te verkrijgen die leuker zijn dan het standaard zwart witte nummerbordje dat bij de meeste huizen te vinden is.

Verschillende materialen

Om ervoor te zorgen dat je naambordje past bij de stijl van jouw woning, heb je gelukkig de keuze uit diverse materialen. De meest populaire hierbij zijn: RVS, (plexi)glas, aluminium, beton, hout, leisteen en bamboe. Wanneer je van een moderne en industriële look houdt, kun je bijvoorbeeld voor een stoer naambord van beton gaan. Geef je liever de voorkeur aan landelijk? Kies dan een bordje van bamboe of hout. Uiteraard kun je ook voor een combinatie van verschillende materialen gaan om een speels effect te creëren.

Naambord laten maken

Een naambord maken is erg makkelijk. Via sites als pinterest kun je heel makkelijk inspiratie opdoen. Daarnaast zijn er veel sites die de mogelijkheid bieden om standaard naamborden te personaliseren. Je kunt dan het naambordje van je voorkeur kiezen en hier je naam op laten zetten of bedrukken. Vaak zijn er ook tools om een geheel eigen ontwerp te kiezen. Je bepaalt dan zelf de vorm, het formaat, de kleuren, het materiaal en het font. Leuk toch?!

Waar wordt het naambord opgehangen?

Voordat je een naambord gaat kopen, is het wellicht verstandig om te bedenken waar je hem wilt haan gangen. De voordeur is de meest voor de hand liggende optie, maar wellicht heb je wel een mooie poort waar die kan hangen! De plek kan in ieder geval van grote invloed zijn op de vorm en het formaat die je wilt hebben. Neem dit daarom altijd mee in je achterhoofd.

Geef een reactie