Welke zonwering past bij jouw woning?

Het type zonwering dat bij jouw woning past is natuurlijk afhankelijk waar je het wilt plaatsen en hoe groot de verduistering moet zijn. Nu we een wat wisselvallige zomer hebben gehad, is het toch lekker om ons terug te trekken in de schaduw. Zonwering is hiervoor de ideale oplossing, maar welke typen zonwering zijn er allemaal en wat past het beste bij jouw wensen en voorkeuren. Lees gauw verder, want in deze blog lees je het! 

Geschikte zonwering voor buiten 

Bij zonwering voor buiten zijn er verschillende opties die jouw keuzes kunnen bevredigen. Denk aan rolluiken die het gehele raam bedekken of juist een scherm dat jouw terras in de tuin bedekt. Dan is dit geval een terrasscherm of een zogeheten knikarmscherm een goede optie.  

Voordelen van rolluiken 

Kies je voor rolluiken Groningen? Dan is het wellicht handig om de voordelen op een rijtje te zetten, zodat je precies weet wat je kan verwachten. Een eerst bijkomend voordeel van een rolluik is dat het eenvoudig op maat te maken is. Daarentegen zitten de lamellen vol met aluminium waardoor de zonnestralen ten alle tijden geweerd zijn. Zowel zonwerend als isolerend. Een perfecte mix als het een warme zomerdag is. Bovendien is een bijkomend voordeel dat de zonwering erg geluidswerend is. Door de unieke combinatie van het schuim en de aluminium lamellen neemt dit geluid bijna geheel weg. Perfect als je aan een drukke winkel of auto straat woont.  

Voordelen van screens 

Een ander type zonwering dat helpt bij schaduw zijn screens Groningen. Deze dienen niet zoals de rolluiken als isolering, maar voor schaduw als je in de tuin zit. Ze bieden eveneens bescherming tegen de hitte op extra warme zomerdagen, maar zorgen er wel voor dat er voldoende daglicht binnenkomt. De screens zijn dus perfect als jij of jouw visite in de schaduw wilt zitten, maar tegelijkertijd alsnog van de buitenlucht wilt genieten. Het biedt eveneens een goede bescherming voor jouw interieur.  

Andere alternatieven voor zonwering 

Ben je op zoek naar andere alternatieven? Neem dan een kijkje bij een zonwering specialist. Een zonwering specialist heeft expertise en denkt met jou mee wat betreft jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.  

Geef een reactie