Zo gebruik je wielen om je huis te decoreren

Shop de look

Huisdecoratie is altijd al belangrijk geweest. Door de heersende pandemie lijkt het belang daarvan te zijn vergroot, aangezien men meer thuis is en de behoefte aan een mooie thuisomgeving daardoor toeneemt. Vroeger waren stijl en skills nodig voor het prachtig inrichten van een woning. Tegenwoordig staan sociale media vol van foto’s en video’s van geweldige interieurs die kunnen dienen als inspiratiebron. Velen bootsen de indrukwekkende slaap- en woonkamers na. Smaken verschillen en voor ieder wat wils. Sommige interieurstijlen zijn wel wat populairder dan andere. Het valt op dat het gebruik van wielen als decoratie wijdverspreid is. Zo is er een groot assortiment vintage wielen bij WielenOutlet wat zeer populair is voor woningdecoratie.

Decor

In design komt de wiel terug op diverse manieren. Een fiets als decoratie gebruiken is erg trendy om te doen. Het wiel komt dan letterlijk terug in de woonkamer. Vaak zijn het sportfietsen die aan de muur hangen. Het geeft een stoer effect aan het huis en het is een echte eyecatcher. Autobanden met velg en al worden bijvoorbeeld gebruikt als decoratie in mancaves. Het oogt stoer en het is uniek. Een houten wiel met bloemetjes eraan geeft juist een bohemian effect. Het ziet er super schattig uit en is heel leuk voor aan de voordeur of in de tuin. Verder kunnen sportitems zoals de ‘ab wheel’ gebruikt worden als decoratie. Het oogt sportief en productief. Wellicht zullen anderen erdoor geïnspireerd worden om te sporten.

MeubelwieltjesWielen zijn uiteraard praktisch en handig van aard. Veel mensen laten wieltjes zetten onder hun meubels om deze makkelijk te kunnen verplaatsen. Men kan zich voorstellen dat dergelijke wieltjes er niet altijd even leuk en uitnodigend uitzien. Zeker niet voor een woonkamer. Om te voorkomen dat je huis gaat lijken op een magazijn is het goed om een wiel aan te schaffen dat goed past bij het interieur van de kamer. Er zijn verschillende interieurstijlen. Zo is er de industriële woonstijl, de Scandinavische stijl en de moderne woonstijl. Vintage wielen zijn heel handig om aan te schaffen aangezien ze passen bij veel woningstijlen. Zo matchen ze goed bij de bohemian stijl, de botanische look, het retro huis en natuurlijk bij een vintage interieur.

Geef een reactie