douglas overkappingen

Zomer en winter genieten van de tuin

In Nederland ben je over het algemeen wel beperkt met de hoeveelheid dagen wat je in de tuin kunt zitten. Waar je in sommige landen maand na maand kunt genieten van de tuin, komen we er in Nederland een beetje bekaaid af. Met douglas overkappingen kun je zorg je ervoor dat je ook meer kunt genieten van je tuin. Zomer en winter zit je droog onder de overkapping, niet alleen is de overkapping te plaatsen aan je huis vast maar ook ergens midden in de tuin. Het ontwerp en de materialen zorgen ervoor dat een moderne en klassieke tuin geschikt zijn voor een overkapping.

douglas overkappingen

Prachtige houten overkappingen

Douglas overkappingen kenmerken zich door de prachtige houtsoort die is gebruikt, de zachte houtsoort maakt het eenvoudig om af te behandelen naar eigen wens. Wil je de overkapping met een olie behandelen, of wens je een eigen kleur die aansluit bij de andere kleuren van je tuin. Met deze overkapping is het allemaal mogelijk, unieke van de overkapping is dat je hem ook losstaand neer kunt zetten in de tuin. Je zit dus niet altijd vast aan de gevel zoals bij vele andere overkappingen. Ook de afwerking van het dak is bijzonder te noemen, een rubberen laag die er voor zorgt dat je onder alle weersomstandigheden toch buiten kunt zitten.

douglas overkappingen

Bepaal zelf de prijs van je overkapping

Met de aanschaf van een overkapping bepaal je aan de hand van een aantal kenmerken zelf de prijs. Hoe groter de douglas overkappingen zijn hoe hoger de prijs. In veel gevallen bepaald het aantal vierkante meters de prijs. Maar ook van welk soort materiaal de overkapping is vervaardigd is een belangrijk gegeven. Voor een exacte indicatie of een vrijblijvende offerte kun je altijd op de website kijken of contact opnemen met domifence.nl.

Geef een reactie