Dingen om mee te nemen in jou travelbag

Nu we dit jaar niet op vakantie kunnen zoals we dat gepland hadden, zullen we andere maatregelen moeten treffen die binnen de richtlijnen van het RIVM en de overheid vallen. Als jij deze zomer toch ergens heen gaat en niet alleen thuis blijft zijn er een aantal dingen die je mee moet nemen op jouw vakantie. Veel komen overeen met de dingen die je normaliter ook mee zou nemen, maar er zijn ook een paar nieuwkomers. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Ik ga op reis en neem mee: zonbestendige items

Nu denk je misschien, ‘zonbestendige items’? Wat is dat voor omschrijving? Het gaat hier om dingen die jou beschermen kunnen tegen de zon. Denk hierbij aan zonnebrand,  dunne kleding met lange mouwen, een parasol of een zonnebril.

Als je nog geen zonnebril in huis hebt, kun je het beste maar snel een zonnebril kopen. Je kunt hele leuke modellen kopen bij charlietemple.com! Hier zijn de brillen ook nog eens op sterkte. Om het shoppen zo veilig als mogelijk te houden, heeft Charlie Temple een online paskamer in het leven gebracht. Zo blijf jij veilig en kan je toch een nieuwe bril uitzoeken. Ideaal toch?

Vergeet niet de andere items mee te nemen in jouw reistas!

Ik ga op reis en ik neem mee: mondkapjes

Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe en wanneer je op vakantie gaat, maar vanaf 1 juni is het verplicht om met het openbaar vervoer te reizen terwijl je een mondkapje op hebt. Zorg er dus voor dat als je met de trein ergens heen gaat, je wel genoeg mondkapjes bij je moet hebben. Je mag ze namelijk maar een uur of 2, 3 op hebben voordat je moet wisselen.

Je kunt mondkapjes zelf maken door een stuk stof te knippen en vervolgens te bewerken met een draad die je achter jouw oren kunt bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om mondkapjes te kopen. Dit zijn vaak wel wegwerp mondkapjes en kan je dus niet meerdere malen gebruiken. Let er dus goed op wat voor soort mondkapje jij gebruikt.

Ik ga op reis en neem mee: toiletspullen

Natuurlijk zijn dit dingen die niet in jouw reistas kunnen ontbreken. Een tandenborstel, kam of andere verzorgingsproducten kunnen niet thuis achter blijven. Dit zijn items die je elk moment van de dag nodig kan hebben. Net zoals desinfecterende hand gel of schoonmaakdoekjes.

Tegenwoordig kan je de deur niet meer uit zonder op de een of andere manier herinnerd te worden aan de maatregelen. Toch kan het voorkomen dat je het vergeet. Dit is niet erg, maar houdt wel rekening met jouw eigen gezondheid. Probeer hier ook een beetje uit te kijken naar anderen.